PechaKucha Night #08 – 20 november 2014

Op 20 november 2014 is de achtste PehaKucha Night gehouden. In een zeer goed gevulde cafézaal van De Vorstin keken en luisterden de bezoekers naar negen inspirerende sprekers. Helaas hadden twee sprekers op het laatste moment moeten afzeggen i.v.m. ziekte. Dat mocht de pret niet drukken: het publiek reageerde zeer enthousiast op de presentaties. Een opsteker voor sprekers en het organisatieteam.

Niet alleen de sprekers werden enthousiast ontvangen, ook de hapjes tijdens de pauzes en de borrel. Bijzondere, heerlijke gerechten verzorgd door Anne-Marij de Koning van De Keuken van de Koning en rondgedeeld door de altijd enthousiaste Julienne, Roos en Emma, die desgewenst ook informatie over de ingrediënten gaven. Een aanrader.

Tijdens deze PechaKucha Night werden Mart-Jan en Annemieke Oosterveld in de bloemen gezet; zij namen afscheid van het team na zich drie jaar keihard te hebben ingezet. Als initiatiefnemers van PechaKucha in Hilversum, houden zij zich niet helemaal afzijdig: zij voelen zich nog steeds ambassadeurs en zullen zeker de nodige promotie blijven doen.

De sprekers tijdens deze PechaKucha Night waren: