Melanie van Polen - Next Nature

Melanie van Polen

Next Nature

Hoe ziet onze duurzame samenleving eruit, welke nieuwe ontwikkelingen zien we opkomen? Maar vooral, wat gaat de toekomst ons brengen?
Op die brandende vragen laat trendwatcher duurzaamheid en technologie Melanie Van Polen op 6 juni 2019 tijdens PechaKucha Night #15 haar licht schijnen.

Melanie woont in Hilversum en is trendwatcher via haar trendbureau Meet the Future. Ze helpt organisaties toekomstkansen te zien én in te zetten, want de wereld verandert razendsnel. Het is ongelofelijk belangrijk om als organisatie relevant te blijven, dat doe je door rekening te houden met mogelijke toekomsten. Melanie geeft trendpresentaties en workshops om organisaties daarbij te helpen.

Tijdens de trendtalk ‘Next Nature’ laat Melanie de wereld van duurzaamheid zien. Welke trends hebben invloed op ons klimaat en onze samenleving? Wat gaan we merken van al die concepten en innovaties? Gaan wij een volgende natuur tegemoet? In een beeldende presentatie neemt ze je mee naar een toekomst vol innovaties en oplossingen.