Neil Simmons - Grozeries

Neil Simmons

Grozeries

Neil Simmons droomt ervan onze stad leefbaar te houden en zoekt daarvoor de connectie met lokale winkeliers. Hij is oprichter van de start-up Grozeries. Deze maakt het mogelijk voor iedereen om online te kopen bij lokale winkels.

Producten uit diverse winkels combineren, één keer bestellen, één keer betalen en in één keer thuisbezorgd. Op deze manier draagt Grozeries bij aan het leefbaar houden van onze stad. Kleine winkeliers kunnen online wedijveren met de grootgrutters, de parkeerdruk gaat omlaag en minder autokilometers in de stad. Kortom, winst voor de winkelier, de consument en de gemeente.

Neil Simmons heeft een achtergrond in (international) sales/business development en zijn specialiteit is naar eigen zeggen onderhandelen. Naast het keihard werken om Grozeries van de grond te krijgen adviseert hij ondernemers en bedrijven in o.a. onderhandelingstrajecten. Drie jaar geleden zag hij voor zich hoe mijn kinderen later boodschappen doen. Wat begon met een ingeving heet nu Grozeries en begint in Hilversum.